Détails
Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.
Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.
Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.
Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!
------------------------------------------------------------------
Details publicatie
Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080
Pagina's: 96
Gewicht: gram
Publicatiejaar: 202
Informations complémentaires
Auteur | Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller |
---|---|
Redactie | Reine De Pelseneer |
Aantal pagina's | 96 |
Jaartal | 2021 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Velt vzw |
Afmetingen | 25.2 x 20.7 x 0.15 cm |
Gewicht | 498 gram |
ISBN13 | 9789492907080 |
ECRIVEZ VOTRE AVIS
Rédigez votre propre commentaire
Description
Détails
Groenten fermenteren-van seizoen tot seizoen. Velt
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten.
Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. Het boek Groenten fermenteren doet glashelder uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je volop spelen met smaak, kleur en textuur. Zo maak je in elk seizoen je eigen unieke fermenten.
Een reeks verrassende recepten toont je vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.
Maak de fermentatiekok in je wakker en dompel je onder in een bruisend keukenavontuur!
------------------------------------------------------------------
Details publicatie
Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080
Pagina's: 96
Gewicht: gram
Publicatiejaar: 202
Informations supplémentaires
Informations complémentaires
Auteur | Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller |
---|---|
Redactie | Reine De Pelseneer |
Aantal pagina's | 96 |
Jaartal | 2021 |
Taal | Nederlands |
Uitgever | Velt vzw |
Afmetingen | 25.2 x 20.7 x 0.15 cm |
Gewicht | 498 gram |
ISBN13 | 9789492907080 |